Rabu, 26 Disember 2012

Wordless Wednesday : Pi Lagi Pesta Penang

Assalamualaikum

disebabkan hari tu pi 
tak beli apa-apa pon, semalam pi lagi
he...he...



23 ulasan:

::NureeN:: berkata...

amboi... borong apa tue?

:: Mrs.Eady :: berkata...

:)

kinara kinatara berkata...

borong ape kak kali nie..huhu..:)


*yang pasai templete 2 boleh pilih design dan warna yang akak nak..law berminat pm kina ya..:)

Zura@Iwan berkata...

p 2x la ? ok la...stahun skali pesta kan...

kita pun sbb bw family ritu...ni x taw la family belah suami x dtg lg..sure adik ipar nk pegi..hehe..

QasehnyaRania berkata...

ala..jelesnya..
dah lama tak p sana ;D

upload la pic kat sana,boleh?
rindu la kenangan di pesta pp:D

mia izzati berkata...

patut le aritu sy pi kedah..kemain jem..gamaknye ramai pi penang kot..

Mimie berkata...

borong pe pulak?

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nureen...

ada la sikit2.. (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mrs.eady

tq.. (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kinara...

beli sikit2 ja

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

zura@iwan

pi la lagi, dekat last2 lg meriah

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

qasehnya rania..

nanti akak upload na (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia izzati..

kalau nak naik jambatan start pukul 6 dah jem, tapi tak berapa sanagt macam dulu.
la ni kan jambatan dah ada 3 lane..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie

nanti cite he..he..

Mia Kassim berkata...

jalan lagi...bestnya !!!

miz ruha berkata...

pi beli apa pula tu..?

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia..

kaki ni hari cuti memang tak leh nak duduk rumah (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

miz ruha..

nanti cita he..he..

el berkata...

woooohoooo dh 2x p...terbuekkk haha..apa yg diborong tu..kapet ke hehe...el tobat nk pi..ngan anak2 konfirm hujan peluh..org rmi lg..huhu..ni last day xp ke ada jualan abisan taw

Si Matatajam berkata...

Bestnya kalau dok area tu na...kerap aih dok ulang pi..hi hi hi..nak ikut gak..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

el..

saja ja jalan2, bawa anak2 main kat pesta tu, borong skit2 ja.
tak beli pon carpet dahda kat rumah (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

K.M

nak bagi anak2 seronok (",)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dok ulang p tu mmg best la borong apa la gamaknya

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...