Selasa, 4 Disember 2012

Pulut Durian

Assalamualaikum

balik dari kenduri hari tuh
tengok mak aku buat pulut durian
erm...nyum nyum sedap..
dah lama tak makan
 
tak tau hampa besa makan ka tak
durian ngan pulut
pulut ni kena bubuh santan ori & gula sikit
paastu masa nak makan gaul ngan buah durian
yummy,,....
 
 
sedap kan nampak
durian kampung, isi kuning
 


40 ulasan:

Mia Kassim berkata...

tak pernah test tapi macam sedap jek rupa dia...kuning menyerlah...:D

:: Mrs.Eady :: berkata...

glup!

Mimie berkata...

pernah mkn nih mse lepas pantang anak no 2.....rasenya dh lme pun abis pntang tp xleh mkn...gara gara mkn nih sy demam urat...

are_lin@yu berkata...

dh jmpa 2 ni durian ngn pulut..brtmbah ngidam lah ayu..hukhuk

Si Matatajam berkata...

M mmg x makan doyan..hu hu

mia izzati berkata...

ni pulut doyan stail kedah nih..tingat masa 1st time makan pulut camnii..memula mmg tak reti nak makan camne..tunggu org lain makan baru ikot hehe

aTieYusof Family berkata...

sedap nya pulut durian.. peberet ni..hehe :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

sedap...try la (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Mrs.Eady ..

(",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

sama la, dah lama tak makan. sebab ari tu lpas bersalin pernah jadi kejang jari he..he...
ni baru mkn pulak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ayu..

pegnant ke? (",)
try la mkn, nti salin x leh mkn dh , pantang

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k.M...

rugi tak makan , sedap..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia izzati..

masa kecik2 dulu kalau ayah beli durian, mak mesti buat breakfast pulut durian.
he..he...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

atie...

memang sedap, dulu sebelum ada ank, boleh habis sampai 1 bji sorang. la ni tak brani , tkut sakit (",)

man berkata...

Mcm sedap je.hehe

::NureeN:: berkata...

perghhh... sedapnya...
teringin plak nk mkn uhuu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

man..

sedap...try la (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nureen..

makan jangan tak makan, nanti rugi kalau tak makan (",)

shaiful zaidi berkata...

la ni musim durian. ..bolehlah cari pulut...

lizz berkata...

ermm sedapnyer....dah lama tak makan pulut derian...

Si Matatajam berkata...

Singgah kul tengah malam buta..ha ha..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

shaiful..

cepat cari, nanti habis musim durian tak sempat makan (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

matatajam,..

he...he... (",)

careno berkata...

terus rasa mengidam pulut durian... huhuhu... ehh... fyi, entry utk segmen kutukan blog ni akan disiarkan auto publish pagi esok... TQ support my segmen...

Amanda Suria berkata...

sygnya akak x leh mkn pulut...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

careno..
terus mengidam, terus makan la (",)
ya ka..he..he..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

amanda suria..

kenapa? sakit urat ka? (",)

Dianaa berkata...

pulut durian? tak pernah dengar lah pula. sedap tak? hehe :D

QasehnyaRania berkata...

dah lama tak makan.
mak kedah jkalau dapat ni mau bertambah pulut ngndroyan...berkenan sungguh ;D

PaPa Blogger berkata...

serius sedap... sedap sangat sangat.. hehehe

Bui Junaidi berkata...

KUNING NYA DURIAN TU

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

diana..

sedap..try la. biasa pulut durian ni urang utara banyk makan (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

qasehnya rania..

makan cepat , tumpang tak habis musim durian lagi (",) nanti kempunan

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

papa blogger..

Good...
sokong sangat-sangat (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kak bui..

durian tu durian kampung, tu yang kuning (",)

eita berkata...

memang sedap..banyak kali telan air liur ni

QA's ~ mamapapa berkata...

haaa..durian tgh byk kt rumah ni..menarik jgkkn klau buat pulut durian :) jmput follow kmbali :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita..

cepat pi beli durian & buat pulut (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

QA..mamapapa..

apa lagi...buat pulut la (",)

Mimie Najib berkata...

memandangankan kureng sikit mknn camni, makanya kureng sikit terliur..eheh

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...