Sabtu, 29 Disember 2012

TQ Corat Coret Pink Ummi (Mimie)

Assalamualaikum

kemarin balik keja sampai ja rumah
terus husband cakap ada 1 surat
ada benda dalam tu husband cakap
aku pon hairan (ada bom ka)
hik...hik...
 
sebenarnya ada kerongsang dari Puan Mimie
ni blog dia, yang tak kenai lagi tu jom kenai
 
ni la yang aku dapat
 
 

 

 

 

 
cantikkan (",)
tq sekali lagi puan ummi
 
eh..lupa nak habaq aku dapat gift ni pasai apa
hari tu pink ummi ada buat teka-teka harga
aku bagi jawapan yang tepat, jadi dapat la
 
 
 
 


7 ulasan:

Nurul Aini berkata...

wahh..tahniah kak..

Mimie berkata...

alhamdulillah dh selamat smpi

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini

tq (",)

Haryati Faizal berkata...

tahniah!... dapt jugak hadiah dr mimie...tp tak sempat lagi nak post kat entry

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

erm dah sampai, tq (",)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik..tahniah murah rezeki

Mimie Najib berkata...

waaa..dapat dah hdiahnya..hehehe

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...