Jumaat, 14 Disember 2012

Terberkenan

Assalamualaikum

Rainbow Tupperware

see...
cam na tak terberkenan heh..heh..
seyes cantik , colourful lagi
hati dah berkenan nak order
nak order pown takut-takut
50/50

takut apa ?
takut en.suami bising la hik...hik...
kalau beli barang
selalu dia bising , buat apa beli banyak2
tupperware dah banyak kat rumah
kah..kah... aku?
senyum ja, berkenan, cantik

walaupun takut 50/50 
aku dah pown selamat order kat kakak aku
kalau tak beli rugi , less tu...


info : suka warna colourful (",)

23 ulasan:

::NureeN:: berkata...

ada gunanya kemudian hari...

*G tue x sombong tp dia slalu bz.. so wat berbw terhad kat opis.. blk umah pepaham je la akn.... hehehe..
semlm baru jumpak dia masa lunch time

Farisha Lyssa Farish berkata...

mmg cntik! kite pun suke..cuma susah nak kluarkan duit beli ni..sh byk kt umah..

Sue-Rya Qistina berkata...

cantik! bole guna di masa2 akan datang :)

are_lin@yu berkata...

wara menarik!

Mimie berkata...

terbekenan la pulak ye....

Haryati Faizal berkata...

klu dh berkenan kena beli sementara ada less...klu tak nanti mahal...

Mia Kassim berkata...

cantik tapi takda tempat nak simpan dah....hehe

Farah Waheda Wahid berkata...

orang perempuan biasalah sis...kalau dah terberkenan apa pown tak bley...he he he...kalau dah meronta-ronta nak beli tu...tetap akan beli jugak...ekekeke... contohnya x yah jauh... saya pown cukup...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Nureen..

Oo..cam tu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farisha...

erm cantikk....tak la banyak ada la 4-5 design ja

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya..

yup betui tu..beli , simpan x pa. nanti ada kegunaannya

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ayu...

beli la 1 set

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

he..he.. terberkenan. tak sengaja nak beli (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati..

tu ar, harga biasa rm220++
la ni less rm180++ tu yang nak beli

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

tak pa lain kali pulak beli (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farah..

betui tu

Si Matatajam berkata...

Akak plak dok gila ngan bekas Avon..

miz ruha berkata...

cantik...
dah selamat order ye... hihi...

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

memang colouful pon,heheh geram jek kan cantik sgt,,

beli je kak, ade less,,boleh buat koleksi kt umah nnt =)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

K.M...

bagus la sama-sama buat hiasan (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

miz ruha..

dah .. he..he..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

tu ar ... cantik sangat

Mummy GreenyHouse berkata...

mmg patut beli time less..nnt nyesal..haha. cantikk... :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...