Rabu, 12 Disember 2012

Pepagi Dah Buat Aku Pening

Assalamualaikum

semalam dah la MC
pagi ni mai keja terus kena serbu
sapa serbu ?
foreign worker tu la cakap aku
kira gaji depa salah, bayar kurang
tapi bila check balik dah betui
cuma aku potong 50 hengget sebab bulan lepas
aku terlebih bayar kat dia
masa terlebih bayar pandai pulak dia tak bising
diam membisu

pastu pulak terlebih 100 henggit dalam account
pon tak cakap
sebab buka account kena 100
boss guna duit boss dulu, pastu masuk la dalam
account depa
aku tak tau .. aku tak potong la
boleh pulak depa pi diam tak habaq
yang 50 henggit kurang
bising sampai tak hengat

pening pala aku, dok fikir apa yang kurang aku kira



info : dah la tak pandai cakap malayu, cakap nepal ja pandai .. haish...





9 ulasan:

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

kalau kurang sibuk nk bising kan,heheh xpayah bg terus,hahaha

Sue-Rya Qistina berkata...

susah jugak nak communicate ngan dorg ni kan. huhuhu

Mimie berkata...

hempuk aje dorg tuh

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

tu la pasal, kalau company sendiri ni tak bagi dah he..he..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya..

ya la..macam ayam & itik (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

nak hempuk pon fikir 2x, depa ni bukan boleh suka pi merepot kat duta nepal sana

Mimie Najib berkata...

pasni akk kena belajar cakap dorang ni..baru dorang tak bising..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib

tu ar..ingat macam tu la (",)

Si Matatajam berkata...

Adat la kan..kl lebih mmg diam ja..kl kurang mmg riuh sakan.. Ha ha

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...