Ahad, 23 Disember 2012

Dapat Strawbery

Assalamualaikum

adik & kakak punya seronok
angah depa (mak ngah) kakak aku
bagi depa strawbery
 
hari tu depa pi cameron  
(dah lama tak pi)
bagi la souviner sikit
depa dapat strawbery aku dapat
fridge magnet & key chain
 
key chain kakak kebas kat dia
siap buh kat beg sekolah
(",)
 
 
kakak pilih dulu
dia ambik warna merah & kakak punya
boleh berdiri, sebab kaki strawbery tu keras
adik punya kaki bulat & lembut
disebebkan adik tak tau apa lagi
kakak tayang kat dia strawbery boleh berdiri
adik buat tak tau
janji dia dapat sama
 


12 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

ekekekeke...bijak kakak...grab yang boleh berdiri dulu... ^_^...

sis lambat ek loading? tapi saya test kat pc lain...occay jer? anyway...thanks inform...nak kene siasat gaks nih...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farah

tu la pasal, sebab kakak pilih dulu (",) dapat la kat dia

kelmarin banyak kali nak masuk dok loading ja, tak kluar pon
semalam baru boleh nak komen,.

Che Rosliza Che Mat berkata...

cutenya...gram nak curik...

Mimie berkata...

kalo st tak kisah lah leh berdiri ke tak jnji kaler pink..hehehe

Mimie berkata...

*sy

Mimie berkata...

*sy

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

che rose

tak boleh la, nanti nangis kang

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie

pink he..he.. (",)
dah memang favorites kan

Mimie Najib berkata...

amboi si kakak..pndai dia ye..hihihi..

bijak..bijak.. ;)

Dianaa berkata...

eh comel lah plushie tu! :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cute la hehe

Si Matatajam berkata...

Comelnya..nak satuuuuu..hi hi..bak mai kat auntie satu na...i hi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...