Sabtu, 29 Disember 2012

Sempat Lagi Posing

Assalamualaikum

pi pesta hari tu kami sampai awai
buka pukul 6, kami sampai pukul 5..pintu pown tak buka lagi
tapi parking dah penuh
nasib baik adajugak parking, tapi jauh dari pi mula-mula hari tu
nun punya hujung
 
sementara tunggu kami posing-posing dulu dalam keta
layan... hikk...hik...
 
 

 

 

 

 
 
*** ppssss aku paling dekat dengan kamera, sebab tu nampak macam gemuk (",)
 



10 ulasan:

TiranaAduka berkata...

salam sis
Tirana aduka dtg melawat.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tirana aduka

tq..(",)

Fadilah Aziz berkata...

salam singgah...comel je adik pandai buat peace yo..;)

miz ruha berkata...

berposing sakan... ^_^
best kalau dapat bergambar bersama-sama... ^_^

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

fadilahaziz

wasalam..nanti saya singgah tapak awak pulak yer (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

miz ruha..

betui tu

Mimie berkata...

anak beranak memg suke posing erk

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

betui (",)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

tahun ni xkesampaian lagi ke sini lah kak,,hohohoh tgk ptg2 dh jem, mls nk layan,kekeke

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sejak ada belog mmg wajib posing lah hihihi....

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...