Sabtu, 8 Disember 2012

Adik Kakak & Playground

Assalamualaikum..

cerita dah basi kot
tapi, tak pa cerita la jugak (",)
weekend lepas ada ekspo kat tapak pasar malam
are rumah mak aku
 
lepas kait buah rambutan terus pi
elok sampai ja pukul 5 lebih
orang dah runtuhh..kempunan la...
niat nak bagi anak-anak main playground kat situ
depa bawa mai playground yang besr tuh
yang buh angin tuh.. melepas la
 
disebabkan janji & dah gitau kat anak-anak
kami terus la pi car4
main kat car4..
 
 
baru masuk


 
memulanaik yang kecik dulu

 
yang ni lintas ja, tak hinginnak naik sebab kecik

 
memula malu duduk ja

 
tengok orang dulu


 
adik duk ushar yang tinggi tu, kakak nak naik

 
adik pon ikut

 
nak start naik dah

 

 
adik nak naik jugak, tapi nak ajak ibu
mana boleh...

 
kakak sampai atas,  sempat lagi buat peace sebelum turun


merangkak di atas 

 
mula nak turun

 
Yeay.....

 
 


10 ulasan:

Che Rosliza Che mat berkata...

seronok dorang main...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

memang seronok kalau tengok anak2 ceria depan mata

Farah Waheda Wahid berkata...

seronotnya diaorang... he hehe... ^_^ cam terasa nak main sama laks...

Eca Dwinky Asha berkata...

seronoknya main mcm tu :)

Si Matatajam berkata...

Happynya tengok dua beradik tu main2 kat situ..Khalish nk join bleh? Hi hi

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farah

he..he..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eca...

memang seronok, plus tengok budak2 ramai

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

K.M...

boleh...mai la penang (",)

Mimie berkata...

seronok tgk anak anak ceria kan

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

erm..memang pon

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...