Rabu, 19 Disember 2012

Makan Apa Kat Puncak Mutiara Cafe

Assalamualaikum

masa pi Puncak Mutiara Cafe hari tu
makan western food
aku Makan Lamp Chop
Husband makan Chicken Chop
Kakak order Ais Cream Banana Boat (",)
adik tak order apa-apa

service dia kat sini
ok jugak & cepat, makanan pon sedap
yang special kat sini air nyok (kelapa) + susu kambing
aku order gak nak rasa
tapi, tekak aku ni tak boleh masuk
sebab susu kambing tu kot
kalau air nyok boleh la


chicken chop
RM 13.80


ais cream banana boat
RM 9.80



lamb chop
RM 19.80


satay Rusa RM 2 1 cucuk (sedap...)
satay perut RM 0.60 (tak brapa sedap)


makan dengan bersungguh-sungguh
yang putih tu air nyok (kelapa) + susu kambing
RM 7.80


asyik pic aku ja lebih (",)


adik..dengan ais ketul dia ja




12 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Lambchopnya tu macam menyelerakan sangat, penuh dengan kuahnya....tapi saya tak makan kambing..hehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

semua nampak sedap...harganya....mahal betul...

Mimie Najib berkata...

tu diaa..sedapnya kak mknan tu..tp air tu, x bape nak telan jgk kut klau tekak ni..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

memang sedap...tak bau (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

che ros..

erm...sedap, boleh la tahan harga dia

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib...

betui tu , sama la .. sir tu tak leh nak minum, pas bagi hubby

Mimie berkata...

adoila sedapnye makan makan...

Zura@Iwan berkata...

dua tiga kali gk g mkn kt PMC ni..hehe..best suasana dia..bau bek2...haha..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lambchop tu yg buat tergoda tgk hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

MIMIE..

SEDAP...(",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ZURAIWAN..

MASA KAMI PI TU TAK BAU PON (",)
MGKIN SEBAB DAH TENGAH MALAM

Si Matatajam berkata...

Sedapnya layan western food na....mai skit...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...