Khamis, 20 Disember 2012

Pantai Seagate

Assalamualaikum

pantai seagate
aku pon tak tau pasai pa lekat nama pantai seagate
dari dulu lagi (",)
mungkin sebab dulu ada kilang seagate kot
hik..hik...
 
lepas dari kenduri bayan lepas tu
kami melepak kat pantai dulu
sebabnya nak pi pesta awai lagi
baru pukul 4.30
pesta bukak pukul 6.00

 
 
(",)

 

 

 
separuh ja muka depa

 
ni baru nampak, suruh mertua tolong snapkan

 
peace adik & kakak

 
dah habis bergambar gedik2 la mek kecik 2 ni
nak mandi
pantang nampak air

 

 
disebabkan tak bawa bju lebih aku londeh semua bagi mandi
lepas mandi pi mandi air paip pulak kat stesen minyak

 
tak terfikir pon depa ni nak mandi

 
jambatan ke-2 dah nak siap

 
mertua aku

15 ulasan:

rohayu osman berkata...

already follow... follow me back ya.. salam kenal

Mimie berkata...

bestnye jenjalan ngan family

are_lin@yu berkata...

comelnua adik n kakak tu..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

rohayu osman..

tks follow, ada masa akan menyusul na (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

waktu paling best (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ayu..

comel macam ibu dia dak (",)

Nieyl berkata...

terima kasih singgah umah kite...
nieyl singgah sini kembali :)

miz ruha berkata...

comel adik dan kakak... ^_^

Mia Kassim berkata...

memang kuat jalan awak ni ye....tapi best lebih2 lagi kalau jalan dengan keluarga

Deq's Qienz berkata...

hamboi kak profil pic baru nmpk..hihii shantek la.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nieyl

terima kasih jugak sudi singgah kembali (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

miz ruha..

(",) tq

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

deq...

(",)
tq

Myra Jay berkata...

Akak Penang area mana? Nanti boleh kita dating ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyer g jenjalan

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...