Khamis, 20 Disember 2012

Buah Kelapa Muda

Assalamualaikum
 
 weekend hari pi kenduri
tapi bukan kenduri kahwin (",)
kenduri cukur kepala
lupa nak snap pic baby comel tu
 
tak da apa yang nak diceritakan
cuma masa balik tu tuan rumah bagi kami buah nyok muda
sapa tak tau buah nyok tu, buah kelapa muda
hik...hik...
 
 
macam biasa sebelum pi tu
haruslah bergambar dolu
hik...hik...
 
 
ni kat rumah mertua

 
kakak tak sempat nak senyum

 
ha..ni dah senyum
 
lepas pi kenduri ni kai terus pi kenduri kat bayan lepas
tapi, xda apa yang nak dicerita
sebab pi kenduri tu pon sat saja, depa pon buat kat dewan pulak
makan terus balik
tapi, tak balik lagi lepas tu

 
ni la buah nyok muda tu

 
hasilnya tak sampai 1 jug (",)
 
 
 

8 ulasan:

Mimie berkata...

sy tak minum air kelapa nih

are_lin@yu berkata...

wahh lma xmnum kelapa..hhihi

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

rugi tak minum, sedap..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ayu...

kalau pregnant jangan minum, takut perut tak tahan

miz ruha berkata...

sedapnya air nyor... dah lama tak minum fresh cam tu...

Myra Jay berkata...

Sedap minum nyoq muda :) Lama tak minum..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dpt minum kelapa muda fresh apa nk kata bestnyerrrr

Mimie Najib berkata...

sy suka air kelapa.. nak2 yang sejuk ais tu..sedapnyaa..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...