Jumaat, 21 Disember 2012

Pesta Penang 2012

Assalamualaikum

 
hari tu lepas kenduri
terus pi pesta dengan baju kenduri tu la
sampai naik lasam (",)
 
pi tak beli apa pon
sebab tak plan pon nak pi
lagipon tak gaji lagi
saja pi jalan-jalan bagi anak main mainan
tapi binggo tetap tak lepas
kami main jugak
kalau pi mesti habis duit banyak kat binggo
mesti dapat jugak bear besar
tapi, kali ni main tak dapat apa-apa pon
kecik pon tak dapat
bukan rezeki
 
sebabakan aku tak habiskan duit
jadi hujung bulan ni
dekat nak last husband cakap nak pi lagi
hoooraaayy.....
nanti kita shopping sakan na
 
sambil tu layan la pic kat bawah ni (",)
 
 
feri pon ada he..he..
tak la, ni kedai oblong
 
adik & kakak

 
taman mini (landskap)

 

 
dalam taman mini ni ada air
2 bradik ni nampak air ja terus gedik-gedik nak mandi

 
ni rumah hantu
mainan 1 pon tak bukak lagi , mai awai sangat
kami pi makan dulu

 
seronok depa dapat naik mainan

 
pastu kami naik euro well (ala yang macam eye on tu, tapi kecik sikit)
4 branak kami, mertua tak mau naik takut pening
kakak la gaduh sangat nak naik
tak takur pulak tu

 

 

 

 

 
pandangan pesta dari atas

 
 
 
 

 
besar , jenuh jalan..

 
 

20 ulasan:

Mia Kassim berkata...

bestnya......

Myra Jay berkata...

Cantik pulak tengok pemandangan dari atas ;D

lieyalatif berkata...

wahhh besar laa tapak pesta tu...puas bejalan hah...best betol hah...

::NureeN:: berkata...

nureen x tau la nk terjah ke x.. ellesya dok ajak pegi tp malas hahaha

Myra Jay berkata...

Juru dekat ngan tempat keje Myra..
Myra keje kat area Autocity :)

Rumah Mak kat Jalan Baru, Perai, rumah kami kat Bagan Jermal, Mertua kat Penaga.. heheee

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

MJ

autocity dekat sangat la dengan rumah mak, 10 minit ja
ada masa kita dating kat Mee Udang juru (",)

:: Mrs.Eady :: berkata...

meriah!

Haryati Faizal berkata...

bila tah nak pi pesta ni...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mrs.eady

meriah sangat

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati

pi la, rugi tak pi
stahun sekali (",)

deq's qienz berkata...

syioknya,. rasa macam nk jugak ke sana..

Dianaa berkata...

wahhhhhh! jelesnya! dah lama tak pergi funfair ;(

Mimie berkata...

bestnye

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

deq..

mai la, kot2 jumpa kat sana. nanti nak pi lagi skali sebab x sempat shopping :P

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

diana..

best..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie

memang best, mai la

Mimie Najib berkata...

puas berjalan smpai lenguh kaki tu..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib

memang lenguh
balik tu mandi terus terlentang hik..hik..
tapi, sebabkan jalan sakit pon x pa

miz ruha berkata...

meriahnya.... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyer....husband ada ajak g sana eheeee

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...