Khamis, 13 Disember 2012

Celebrate Special Moment

Assalamualaikum



Lunch hari ni makan KFC la
he..he...
selebrate apa ?
sebenaqnya, hari tu driver lori conpany aku (TSM) 
yang bagi coz bini dia bersalin
then haruslah bagi jugak ang pow kat dia
dah dia bagi kita voucher kan
tak kan nak duduk diam


18 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

rezeki2..

a`aa..kopok tu tanpa kolestrtol ;D
nanti su buat n3 k:D

PaPa Blogger berkata...

bagi baucer kfc?? syok ar camtu kan... hehehe....

boleh tegur sikit tak?? background post entry ni boleh jgn tranparent kan tak?? susah nak baca ar.. hehehe

sori just tegur je.. tak pe kan..

Mimie Najib berkata...

sedap tu kak kfc.. hehe..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

qasehnya rania..

rezeki janagn ditolak
ok...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

qasehnya rania..

rezeki janagn ditolak
ok...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

papa blogger..

syok la dapat makan, tambahkan kolesterol.

saya suka transparent, nanti saya bagi bold sikit tulisan tu. kalau tak leh baca lagi inform saya (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib..

erm...sedap

Haryati Faizal berkata...

beshnye...mkn free hihi

Mia Kassim berkata...

Paling sedap bila dapat makan free....hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best dpt mkn kfc :-)

salam kenal dr ibuqalief
1st time singgah sini :-)

are_lin@yu berkata...

bez2..n\blnja ayu sama..hihi

Amanda Suria berkata...

lama dah akak x makan kfc

Si Matatajam berkata...

Dah lama x mkn kepsi ni sejak kepsi dekat umah akak berpindah ke Chenang Mall

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati, mia, wanis ..

best la orang belanja (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ayu..

mai la sini (",) kompom belanja

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

amanda , K.M...

sedap,.. tapi tak leh makan selalu , muak
sekali sekala baru terasa nikmat dia (",)

Mimie berkata...

utgla rezeki

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

ya, rezeki

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...