Sabtu, 15 Disember 2012

Puncak Mutiara Cafe

Assalamualaikum

semalam aku pi celebrate anniversary
kat Puncan Mutiara cafe
husband balik keja dah 10 lebih
terlewat malam ni
deakt pukul 11 gak la baru pi
nasib baik baik restoran tu tutup lewat
pukul 2 pagi
kami balik pown 1 pagi lebih
 
kakak aku yang bagitau tempat ni kat aku
macam-macam menu ada
dari masakan melayu hinggaa la western
malam ni kami pilih western
memang awesome la restoran dia
 
kebanyakan restoran ni
buat masakan daging kambing
sebab dia memang ada bela kambing
area restoran dia
he..he...
 
 
ni ointu depan restoran

 

 
jalan mask restoran
tengok..panjang kan, sampai hujung
kiri kanan pown ada
memang besar la restoran ni



 
apa motif kad ni?
ha...lepas order depa akan bagi kad ni
nak pi bayar bagi ja kad ni , depa dah tau
apa kita order

 
 haruslah bergambar dolu

 

 

 

 
(",)

 
tadi jauh, ni dekat sikit
he..he..

 
self timer...
husband & adik x sempat nak ready

 
adik dah mula nak memanjat 
maklum la kami duduk tempat duduk yang bersila punya
baru la santai  
 
 
tempat makan dia semua macam ni
suasana kampung
aku rasa ada lebih dari 50 buah
kalau sapa yang badan panas tu boleh pilih
tempat yang berhawa dingin (aircond)
 
 
 


15 ulasan:

eita berkata...

waaa...macam best je...

Mia Kassim berkata...

Bestnya makan duduk bersila.....

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

kak pic bedua tu memg sweet,hehehehe

syoknye mkn sini, area mane ni kak? dh 4tahun blaja kt penang xtwu pon kt sini ade =p

mia izzati berkata...

canggih gak restoren ni eh..takyah bagi bil dahh..bagi kad je..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

duduk bersila mcm tu nampak rileks n santai kan :-)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita...

memang best, mai la penang try

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

ya la, selesa duduk macam tu ngan anka2 saya masing2 hyper active

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

area kubang semang, penanti
kg.pelet..nanti pi la cari
kalau tak tau akak boleh tunjuk (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

itu la, 1st dia bagi tu ingatkan apa.(",)
maklumlah baru pertama kali sampai restoran tu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

wanieys..

erm..best duduk bersila (",)

Mimie berkata...

mcm best je tpt nih

are_lin@yu berkata...

yg beznya celebrate annivesary.,.hehe..

Farah Waheda Wahid berkata...

menarik tempat ni sis...rasa cam nak pergi jer...

Mimie Najib berkata...

tu diaa..sambut anniversary with kids..hehe.. hbat la akk ni..hehe

tempat menarik..tp kan b'2 msti feeling kapel kan..hehe

Si Matatajam berkata...

Specialnya port celebrate...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...