Isnin, 17 Disember 2012

Pesta Penang Mai Lagi

Assalamualaikum

mai lagi
diri ni terketar-ketar nak pi dah (",)
tapi tak tau bila
tunggu hari yang sesuai ja



Event: Pesta Pulau Pinang 2012
Venue: Tapak Pesta Sungai Nibong, Pulau Pinang
Date: 1st December 2012 hingga 1st January 2013

info : pesta ni tiap-tiap tahun ada, tiap-tiap bulan Dec, mai jangan tak mai



17 ulasan:

Mia Kassim berkata...

bestnya kalau saya dan family boleh jalan2 ke sana....tapi jauhlah...hehe

Myra Jay berkata...

Dah lama tak jenguk pesta, boleh kira berapa kali je p selama 28tahun dok Penang ni :D

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia..

memang best, macam2 ada.. mai la

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

myra..

dulu saya jarang pi. tapi sejak bercinta & kawin , tiap2 tahun pi (",)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

husband wani pun ajak pergi ni hehehe

Mimie berkata...

mesti meriah pesta tuh

Mimie berkata...

done ikea

deq's qienz berkata...

nkp jugak la...wuaaaa tp ayah xrapa sihat mcm xbest nk jenjalan.

Haryati Faizal berkata...

tak tau bila nak pi...hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

dah dekat 4tahun blaja kat sini, tp lom sempat nak gi,hahah sbb ujung tahun biase study week, tu yg balik =)

PaPa Blogger berkata...

Salam… saya just nak bagitahu yang saya dah tukar link.. ni link blog saya... terima kasih.. kalau boleh unfollow blog saya yang lama, then follow semula ye... terima kasih sekali lagi.. dan minta maaf banyak banyak sebab menyusahkan erk..

link lama : azmengs.blogspot.com
Link baru : www.papablogger.com

Mimie berkata...

jauh betul bah

eita berkata...

best nyer kalau boleh gi

Farah Waheda Wahid berkata...

x pernah sampai Sg Nibong lagi... yang pernah sampai Sg Bakap...

ada apa ek kat pesta ni sis? ^_^

Che Rosliza Che Mat berkata...

lagi 2 hari hubby nak pergi penang...ada urusan kerja...

Mimie Najib berkata...

selalu dgaq orng cite..tapi sekali pun tak pernah p..

*aik, loghat sana pula*..ahaha

Si Matatajam berkata...

Kalau la my hubby bleh pi outstation Penang sure mengekoq ni..hi hi...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...