Selasa, 27 November 2012

Tunggu Turn

hee...hee...
masa balik kampong hari tu 
rumah mak tok milah (sebelah husband)
anak-anak punya
dok berebut nak guna telefon
al maklumlah rumah kami
tak pakai telefon (TM)
semua pakai HP & Broadband ja

tengok tu ikut turn
nak guna telefon (",)


17 ulasan:

Deq's Qienz berkata...

mana telnya kak..xnmpk pon..nmpm mesin kukur nyoik da la..hahaa

Mimie Najib berkata...

amboi..sampai pnjat2 kt situ..tkut jatuh karang..hehe

Mia Kassim berkata...

napa tepon letak dekat mesin kukur...hehe nak siaran jelas ye...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

deq qienz..

atas mesin kukur nyok tu, nampak tak "adik" dok pegang gagang telefon (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

dah tak larat larang , anak2 akak memang macam tu. tak serik kalau jatuh.. yang kakak tu pernah patah tangan

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

mak tok depa nak lari dari depa, bagi depa tak main. tu yang letak atas..
rupanya depa lagi pandai (",)

fandyz berkata...

Eh bahaya la kak oi..karang jatuh kat mesin kukur tu tak pasal kena call embulen.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

fandyz..

masa ni akak ada depan tu, lepas snap pic trus ja bwa depa turun (",)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh budak2 kn memg cmtu, suke bnde2 yg lain sikit,,siap tggu turn lagi tu,hehehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza,..

hee..hee...

Si Matatajam berkata...

Ha ha dah macam tunggu turn kat Public phone plak kan..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k...M

tu la (",)

man berkata...

Mesin itu ada lg..hehe..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Mimie berkata...

sbr jela tgk anak2 nih

Dianaa berkata...

budak2 ni pun nak bergayut juga? hebat! hehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

diana..

tu la pasal (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

man..

ada lagi, tapi x dak orang guna sebab tak dak orang pandai guna.
hee...hee...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...