Isnin, 5 November 2012

"SEGMEN:6 pekara tentang saya II"

malam ni nak join segmen nih
sebab nak kongsi nagn orang apa aku suka buat (",)
 
 
 
  1. aku suka shopping (seronok bila shopping, rasa puas sebab penat keja cari duit)
  2. suka makan (tak kisah la apa pon, kecuali benda yang tak boleh makan)
  3. suka bergambar (tak tau nak cakap pasai apa, memang dari dulu)
  4. suka jalan-jalan (sebab kaki tak boleh duduk diam-diam, kalau cuti ja mesti nak keluar)
  5. feysen (suka ikut trend terbaru)
  6. majalah (tak kisah lah majalah apa pun)
 
nak join? nak tau syarat-syaratnya?
 
saya nak tag:
mimie najib
mommy green house


15 ulasan:

eita berkata...

kite hanya suka ambik gambo..tapi tak suka bergmbo...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

he..he...
akak suka posing

Aishah Jahirah berkata...

hahaa suka window shopping...:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

aishah...
ha..ha..sama

aneem berkata...

kalau sudi datang lh singgah

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

anem...
kenapa susah nak masuk erk blog awak?

kinara kinatara berkata...

thanks sudi join kak..huhuhu..suka shopping ya..huhu..kina kurang.hehe..

ya kita suka makan juga sebab 2 kita gemuk..oh montel..huhu..

kite x suka bergambar..huhuhu..:)


follow sini..huhu:)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

samelah ngn kite,,suka jalan- jalan =P

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kina...
makna best kan...
(",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..
jalan-jalan sambil menghabiskan duit ha..ha..

PinkUmmi berkata...

selamat bersegmen

Ayuni Yusop berkata...

Yuni boleh tolong ambilkan gambar tapi Yuni memang tak suka bergambar.

Aimi Syahirah berkata...

Hi dear! Wah best entri ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Cik Que berkata...

dtg dari segmen yg sama..selamat berkenalan...^__^

QasehnyaRania berkata...

sama dengan ciksu semuanya:D

cik lobak singgah dari segmen yg sama salam kenal..
new follower ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/segme-2-6-perkara-tentang-saya-ii.html

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...