Jumaat, 23 November 2012

Segmen : Tolong kutuk kow2 blog ..............

ha...hari ni nak join segmen
nak suruh tuan tanah tu kutuk blog aku
(",)



jom la join sekali....

14 ulasan:

NM02 berkata...

salam kenal. singgah sini terus follow. jom, singgah teratak saya plak. kalu sudi nnt follow le sekali eh... maceh...

Rina Ellisa berkata...

sy pon join kak..

takut jugk ni kena kutuk.. hahahah :P

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

NM02..

tks singgah sini, akan singgah NM02 pulak (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

rina...

akak pon takut gak, tapi..klu orang tak kutuk kita tak tau la kita ni best ka tak (",)

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la kita. takut gak kena kutuk coz blog kita pun x brp nak hado. hehehehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya...

he...he...

Mimie Najib berkata...

hehe..selamat bersegmen kak..erm, rasanya kalau kita tak suruh orng kutuk, mesti kita tak tahu blog kita berada ditahap mana kan? ;)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

erm... betui tu (",)

PinkUmmi berkata...

sy dah join smlm

Nurul Aini berkata...

hehe..terkejut saya baca nama segmen ni.hehe..tapi best juga. nak join lah.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

pink ummi..

bru nampak pagi ni kat blog mimie najib, so jalan sekali..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini...

tu la, tapi hati ni tergerak jgak nak join (",)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

taknak kutuk,hehehhe

selamat bersegmen kak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

terima kasih (",)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...