Selasa, 27 November 2012

Kereta Dah Siap

Nasib baik kereta dah siap
kalau tak mau mengamuk aku
sebabnya depa dah janji
petang ahad confirm siap

cepat jugak kan
coz hari sabtu husband call
dia cakap tak buat lagi
sibuk
geram punya pasai
aku call boss yang langgar aku tu
suruh dia call apek tu
suruh cepat-cepat
esok petang tu call (ahad)
dah siap
hee...hee...




16 ulasan:

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

alhamdulilah dah siap kan kak,,kalu x serang je,haha

Mimie Najib berkata...

waaa..cantik la kak bila dah siap..alhmdulillah..thu dia takut cpat2 siapkan..hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

syukur alhamdulillah..

fandyz berkata...

hmm memang sakit ati kalau keta kat bengkel tak siap2.. tapi sabor jela..

Deq's Qienz berkata...

alhmdulillah siap jugakk..heheee

::NureeN:: berkata...

alhamdulillah..

juz nasihat, if nak publishkan gambo keta ke, ic ke hape2 yg pnting dlm hidup klau boleh la kan sila hitamkan pada no plet yerr.. klau ic pd no icnya hehhee
semua ni utk keselematan... :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza...

erm...kalau tak siap mesti hari2 col
he..he...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

ya la, mungkin dia takut akak pi report kot sb msa tu x smpai 24jam lagi.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya...

syukur (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

fandyz..

mmg sabar ngan keta ni, dah byk kali msuk workshop tahun ni

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

deq qienz..

hee...hee...
kalau tak patah kaki la

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Nurenn..

TQ..for info (",)
saya tak tau plat keta pon org akan ambik, tapi IC & A/C no saya tau. mmg tak pernah bagi orang..

Mimie berkata...

alhamdulillah dh siap...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie...

erm dah siap (",)

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah...dah meqhelit bumper tu..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k..M

erm dah mrelit, tp nampak baru dari yang lain pulak...x sekata hi..hi..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...