Isnin, 19 November 2012

Nama Gelaran Part 1

Assalamualaikum ...
hari tu aku kata
nak kongsi nama gelaran aku
hari ni aku nak cerita
nama gelaran pertama yang aku
dapat

sekadar menghiburkan

nama aku mazliza
kawan-kawan & saudara aku
semua panggil aku dik ja (",)

disebabkan nama ja di belakang
masa aku kecik-kecik dulu
kawan-kawan aku ejek
aku ROJAK
ha..ha...
kakak @ adik aku pon ejek rojak
sampai hari ni kadang-kadang
aku dipanggil oleh kakak & adik aku
dengan panggilan JAK ...
he..he...
lawak kan..






8 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehe. x psl je kan nak main ejek2. mcm saya org ejek nama saya SUSU. huhuhu.

Mimie Najib berkata...

la..gitu pula..dulu masa time kajol *pelakon blwod* pemes, sy dipanggil tu gara2 rambut pnjng + lebat..hehe..

punya la bngang..skrng kalau dorang panggil *abg @ kkak sdra* buat ignore je..hehe..

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A berkata...

farah pulak banyak nama gelarannya... kat rumah panggil adik, kat office farah, kawan-kawan farah, par (ni yang klasik nih), arwah nenek panggil dot...now better half pulak... family sebelah papa panggil dik dah... hu hu hu... banyak sangat dah nama gelarannya tu...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya..
he..he.. tu la pasal (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..
pernah jugak dipanggil macam tuh.. (kajol) nanti story

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

fara..
sama la, ni ada lagi 3 nama nak story (",)

LiYa HaNiF :: berkata...

hahaha entry ni teringat zaman sekolah dulu org panggil liya ketot.. tp skrng ni liya lg tinggi dr diaorg hahaha...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

liya..
haha...ada pi ukur tinggi ngan diorang

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...