Selasa, 6 November 2012

Birthday Parti

hari tu
ada birthday parti
birthday parti sapa? (",)
bukan aku, bukan anak aku, bukan husband aku
dan yang pastinya
bukan family aku
tension kan, merepek panjang lebar
he..he..

yang sebenarnya
birthday parti salah seorang director kami
director ada 4 semua
ni director yang no 4 kot
he..hee... (tak pasti)
dia ni adik kepada Dato' company kami
iaitu ketua director


kek dari secret recipe
jangan terkejut pulak tengok air tuh
non alkohol OK...
air tu product company kami
cuma letak juice buah & carbodinat (betui ka eja)
ala...macam air yang bergas tuh


ni lah birthday girl (",)

selamat memotong

depa masak tapi, kami tak join
(faham-faham la kan)
kami makan nasi kandar
tengok..siap ada kitchen lagi kat ofis (",)

orang pertama dapat hadiah tupperware dari company
yang berbalut tu kami kongsi duit
hadiah apakah..

jeng..jeng...jeng

dia malu....hadiah apa?

ha...ha...
set persalinan tidur

kami 2 ja melayu
hampa boleh tau kan aku yang mana

telur merah yang kami pegang tu
maksud bagi orang cina petanda baik
bagi orang yang sambut birthday & baru lahir


12 ulasan:

Mimie Najib berkata...

waa..bestnya siap sambut besday lagi kat opis..hehe..untung nya..

eh, cantik la kitchen tu..sukanya.. :)

Norakmal Zulkiplee berkata...


Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

Aishah Jahirah berkata...

meriah....seksinya adiah dia dapat..kikiki

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib..
memang cantik (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

aishah...
huhu,...

Bui Junaidi berkata...

CONFEM SEDAP KEK SECRET RESEPI TU..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

memang sedap..
kek coklat + walnut & coklat rice

Nurul Aini berkata...

hehe..ingat sungguh lah alcohol..hehe..ohh..

Haryati Faizal berkata...

mesti bos yang sporting kan?

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini..
non alkohol (",) hanay juice buah yang selalu diorang letak dalam hamper tu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati...
erm...sporting jugak la (",)

PinkUmmi berkata...

happeningnye....

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...