Selasa, 20 November 2012

Free, Free, Free, Free


Dear All,

Want to join us holiday & shopping in HAADYAI ??

Room is free !!!!!
Dinner is free !!!!!
Transport is free !!!!!
Message is free !!!!

Are you free ???

Date
19/01/2013 - 20/01/2013 (Sat & Sun)










Time
19/01 - 7.15 am depart from office




20/01 - 2.00 pm depart from hotel









1. It is open for you to register by 26/11/2012 and no force going


2. No cash allowance to those not joining




So, only you go then you will enjoy the FREE treatment !!!!


Apa hampa akan buat kalau dapat email macam ni (",)
 






7 ulasan:

Nurul Aini berkata...

huhu..macam tak percaya je..saya selalu dapat email, ada orang nak beri saya harta dia kononnya dia sakit, dia minta saya hubungi dia untuk uruskan dengan peguam dia..hehe..kelakar je.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini..
hehe..tapi, yang ni betul-betul dari company (",)
dok fikir tak tau nak pi ke tak

Nurul Aini berkata...

ohh..hehe..kalau dari company..harus pergi kak. cepat-cepat sebelum terlambat..hehe.

PinkUmmi berkata...

mcm tipu aje...takkan sumenye free?ish musykil3..jgn percaya la..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

pink ummi..
ini betul (",) company nak bawa.
awal tahun hari tu dah pi (annual dinner) kat sana, ni nak pi habiskan duit lagi..
tak tau la nak pi ka x..

Mimie Najib berkata...

kalau betul2 xpe kak..jgn nti kena kuar duit last minit..hehe..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..
betul punya, biasa company tak tipu (",)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...