Khamis, 22 November 2012

Dalam Dilema

Kenduri kahwin



Atau










Shopping at Hat Yai




13 ulasan:

Nurul Aini berkata...

hehe..dua-dua best..saya tengok pun dilema. tapi kalau ikut hati, shopping please. kenduri kahwin siapa kak? kawan ye.

Sue-Rya Qistina berkata...

kenduri kawen sape? if org penting/family, rasanya harus utamakan yg tu dulu. tapi hatyai pun best jugak. hehehe

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini...
sue rya...

kenduri kahwin rumah bapa saudara sebelah hubby kat n.sembilan

hat yai company belanja, sempena diorang nak CNY .. pi shopping

awal tahun hari tu pi (masa annual dinner) , betul cakap shopping tak puas..sebab duit poket cukup-cukup ja. kali ni tringin nak pi...

Uwaaaa.....

Bui Junaidi berkata...

KALAU BUI PILIH NO.2..HEHEHE

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k.Bui...

nanti kecik pulak hati hubby, tak attend kenduri tu.

pening-pening

:: Mrs.Eady :: berkata...

kenduri dpt pahala kalo pegi...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mrs.eady..
yala.. kan (",)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

gi due2,hehehhee,,

eita berkata...

dua-dua lah best...

Dianaa berkata...

shopping!!!! hehee ^^

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

cam na nak g dua2, date yang sama 19-20 jan 2013

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita..

memang dua-dua best, tapi tak tau nak pi yang mana satu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

dianaa...

dalam kepala otak ni pon dok ingat shopping gak
he...he...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...