Rabu, 28 November 2012

Peplum

Assalamualaikum

hee...hee...
betui ka dak aku eja tu
Peplum
la ni trend kan
aku pon berkenan (",)

hari tu beli majalah
deri dewi & keluarga
keluaran Dec 2012
muka depan Vee (bekas isteri aziz M osman tu)
cantik ,... nampak muda ja
walaupon umur dia dah 40 tahun
awek muda

baju yang dia pakai tu
cantik... design peplum
warna biru...
cantik....nak pi tempah jugak
baju macam ni
(",)




21 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

kalau berbadan ramping dan berpunggung kecik mmg sesuai pakai peplum ni. tapi kalau rendang dan gems mcm saya ni, x cantik kot. hehehe

Mimie Najib berkata...

cantik kak yng dalam gmbar tu..akk sesuai la..sy ni jenis xpndai bergya..selesa pkai bju kurung ja..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya...

belum cuba belum tua...
mana tau yang rendang tu lagi cantik

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib...

jangan cm tu, yang tak pernah pakai tu kalau pakai lagi cantik (",)

Mia Kassim berkata...

saya pun sama sue, tak sesuai memakainya...hehehe macam si mazliza ni sesuai....:D

Amanda Suria berkata...

cantik...tp nak beli online takut x sesuai ngan badan..main beli jer kang sekali dh dpt nak kena alter...better beli kat butik or pasaraya kan? tempah agaknya ok x?

Mimie berkata...

sekarang nih trend baju nih pulakkan..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia...

tak cuba tak tau , sesuai ka tak
mata kta nmpak tak sesuai..mana tau mata orang nampak sesuai (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

amanda suria..

saya pon x sesuai beli baju online kcuali barang2 lain, sb nti mai besar. lebih baik tempah or pi bli sendiri , boleh try (",)
tp, x salah beli online kalau, dah biasa.

ada jugak baju yang saya beli online ngee....

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie..

tu la, zaman2 mak-mak kita dlu

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

due2 cntik =)

eita berkata...

comel2...

sekarang ni fesen ni plok yg kuar..
tengok fb tadi..murah2 jugak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

norshahfeza..

(",) erm cantik

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita..

ingat nak beli gak 1 dri fb, dh brkenan di hati (",)

Dianaa berkata...

eheeee, FD pun tgh cari peplum skrg ni. tgh trend kan. tapi seriously cun gila oh baju peplum ni ^^v

::NureeN:: berkata...

kena ramping baru cantik pakai mcm ni kan :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

dianaa..

memang cun, akak pon berkenan
nak cari jugak (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Nureen..

(",) kalau tak ramping sangat pon boleh pakai

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Nureen..

(",) kalau tak ramping sangat pon boleh pakai

Si Matatajam berkata...

M ni x sesuai nk berpeplum...badan dah macam buah pelam..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

(",) K.M .. jgn macam tu

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...