Ahad, 4 November 2012

Misi Mencari Birthday Gift

3-4 hari lepas
aku lepas aku pi jusco
cari birthay gift
punya discus dengan manager
akhirnya dapat jugak idea
nak beli hadiah apa untuk birthday staff
aku pi jusco nak beli 1 barang ja
 
tapi
hari tuh aku tak plan pon nak pi
manager aku suruh pi mengejut
dia suruh aku balik awai
hari tuh..
 
 
masa aku pi ambik kakak
kakak pakai baju nih..he..he..
pagi tuh aku bubuh baju tidur dalam beg kakak
sebab tak plan nak pi mana-mana balik keja
kalau plan dari awai aku
letak dress dalma beg kakak 
 
 
aku bawa baju spare
suruh kakak salin dalam kereta
he..he...

 
kakakpon hairan
tanya : "kita nak pi mana ibu"?

 
ha..aku cari ni lah
hand towel (",)
 
 
 
BIRTHDAY GIFT UNTUK STAFF BULAN NOVEMBER
 


 
1 set
botol air brand "tupperware" & hand towel
best kan..
 
 
dibungkus macam hamper
penuh tempat aku
 
 


2 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

syoknye semua staf dpt besday gift...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

aishah..
erm..memag syok (",)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...