Jumaat, 18 Januari 2013

Tangan Terasa Gatal

Assalamualaikum

minggu ni tangan kanan terasa gatal yang amat sangat
macam nak terima sesuatu
tambah-tambah hari ni, lagi terasa gatal 
he...he...

agak-agak nak dapat apa
ha...ha...
Chinese New Year pon dah dekat
memang dok tunggu-tunggu ja tangan ni
tak sabar dah :)

dapat apa?
BONUS  la....la...la....
semangat nak shopping mai tiba-tiba
tambah pulak esok nak pi Hat Yai
huishh....

"jangan jelous uols"
hati dah berbunga-bunga dah ni

16 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bercuti ke hatyai sis... nanti boleh lah shopping banyak2 kan sebab nak dapat bonus dah... ^_^

Anum berkata...

bestnya sis

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

wahhhhh....cik pon dah gatal2 tangan ne..bukan tangan jew...kaki pon gatal dah...(sebab kene alergi >,<)

eita berkata...

bersemangat sungguh nak gi shopping ni

eita berkata...

bersemangat sungguh nak gi shopping ni

Mia Kassim berkata...

Bila bab2 shopping mesti rasa semangat tu lain macam...hehe

miz ruha berkata...

wah... bestnya dapat bonus.. boleh shopping sakan gi bercuti tu nanti...
nak buah tangan skit.. <-- tak malu minta. haha... :D

Haryati Faizal berkata...

amboi...syoknya pi jln2...

Nurul Aini berkata...

hehe..kadang2 ada juga mengena..tangan gatal sebelah kanan nak dapat duit..kadang2 lah..hehe. Seronok ye akak dapat bonus.

p/s: akak, hari tu akak ada menang edit blog itu..akak tak pm saya lagi.

Amanda Suria berkata...

jgn lupa FM utk akak dah la..huhu..

Mummy GreenyHouse berkata...

tu baru gatal tangan kanan kan..kalau gatal seluruh badan, lagi masyuukkk kot.hihi... :p

p/s: hadiah dah dapat..tak sempat nak bgtau. Maap ye.. n terima kasih byk2.. :)

Azera Aziz berkata...

As Salam...

Biasanya kalau tangan gatal ni kalau petua org2 tua ada org nak bagi duit, ye tak?

Anyway Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la..

tengok kat sini yer..

[INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

Azera Aziz berkata...

Anyway kak Azera dah follow sini yer.. :-D

Mimie Najib berkata...

tngn kanan gatal masuk duit la kak..hehehe

Mimi Azirah berkata...

wah bestnye dpt bonus...

QasehnyaRania berkata...

duit nk masyuk la tu :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...