Sabtu, 26 Januari 2013

Nasi Ayam Madu

Assalamualaikum

he..he...
sebenarnya cerita ni dah lepas, cerita cuti Maulud Nabi
baru ni :)
ceritanya ... aku masak nasi ayam madu
jemput family aku mai makan
sedap....
 
disebabkan aku cuti hari tu, terasa rajin
nak jemput family mai makan :)
aku suka sangat makan nasi ayam madu
sebenarnya tak susah buat nasi ayam madu ni
senang ja... hik..hik...
 
ni baru first time aku buat
jadi....
depa kata boleh pacak kedai kat depan rumah aku ni
apa lagi...kembang setalam la aku
:)
 
 

 
 
 
dah tersedia..tunggu tetamu mai ja
 
 
 
 
 
 
erm...nampak sedap tak :)
 
 
 
 
semua bergelimpang lepas makan nasi ayam madu aku
"perut kenyang"
 
 
 
 
 
 
Azfar Zuhair
 
 
Wah...licin
 

11 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Betul sedaplah tu....licin.....

eita berkata...

Waaaaa...sedap nyer.x ajak pun kite

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia ..

:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita..

klu ajak blum tentu nak mai kan

Mimie Najib berkata...

kak, saya ni memang menggila ngan nasi ayam..tengok nasi ayam akak tu..fuuuh, nasib bukan sebelah umah..hehehe

Haryati Faizal berkata...

habis licin tu kire sedap sgtla... seronok gak makan ramai2 camtu kan...

Nurul Aini berkata...

Memang sedap..hehe..tengok gambar pun dah tahu sedap. Boleh lah beri resipi..hehe

p/s: akak boleh baca di sini ye kak http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/12/pemenang-siapa-nak-edit-blog-secara.html

Mimi Azirah berkata...

sedapnye nasi ayam madu

Amanda Suria berkata...

bestnyaa..tgok ayam tu seksi...

Mimi Azirah berkata...

sedap sgt la tuh smp licin

QasehnyaRania berkata...

Licin tu..leh la buat bisnes :)
Sronok kn bila buat mkn2 hbis...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...