Rabu, 9 Januari 2013

Cameron Valley Tea

Assalamualaikum

 
 
 ni masa kat ladang teh yang ats bukit tu
ramai gak orang, sampai tak dak meja nak minum teh
beli bawa balik ja la, banuh kat rumah :)
 
 
 
pastumasa nak balik kami singgah pulak kat ladang teh yang bawah tu
elok nak pi order ja, restoran dah tutup
masa tu dah 6.30 petang, orang tutup kedai la
bergambar ja la kami, kempunan nak minum teh
husband aku teringin sangat nak minum teh kat Cameron
sebab fresh, rasa lain macam kat sini
 
 
 
 
adik & husband
masa ni kakak tidur dalam kereta
mak & mertua teman kakak dalam kereta
 
 
ni je la :)

33 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

sempat x petik teh simpan dalam beg... ^_^ he he he...

Anum berkata...

best2

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farah

tak berani, sebab kat situ tulis dilarang petik kena denda nanti he..he..

**kenapa mausk blog farah asyik hang ja, kat rumah sama, kat ofis pon sama

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

anum

tu la , best
tenang ja :)

Haryati Faizal berkata...

semua org p cameron kan cuti2 aritu...beshnye...

Farisha Lyssa Farish berkata...

ada beli teh segera tak>???nak..hihi

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya!! dah lama plan nk g cameron. tapi x dpt2 lagi

Mimie Najib berkata...

dah 3kali pergi..tiap tahun..hehe.. tahun 2013 ja belum lg..
kak, rasa teh dia sama ja kak..mahal pula tu.. secawan dah kat 5hengget.. baik beli dalam kotak bncuh kat umh.. sy tak pernah lg minum t sana..mhal..

Nieyl berkata...

singgah di sini...:)
nieyl pun akan pegi cameron..bulan feb nie..:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati

tu ar..seb baik masa kami pi tu, orang semua pakat dah balik :)
tak la jem jalan kat sana

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farisya..

ada..mai la rumah akak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue rya..

tak pa pela-pelan nanti sampai la tu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib

saja la nak rasa teh fesh kat sana :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nieyl

strawbery farm wajib pi :)

Mia Kassim berkata...

sempat lagi pose ala2 artis tengah ladang teh....hehe

Nurul Aini berkata...

waa..seronoknya..saya duk pahang tapi tak pernah pergi..hehe..cantik pemandangan tu.

Deq's Qienz berkata...

xgtau pon nk ke camaron kalo tak leh i ikut..haha..gurau je

Kakzakie berkata...

Sepatutunya tempat org melancung tutuplah kedai lambat sikit kan Maz. Tak apa bawa balik ajelah..

Mimie berkata...

bestnye jln2

Amanda Suria berkata...

x ramai org eh...masa akak pi ari tu lepas pi pangkor tu kan..ramai giler org...sama gak x dapat minum kat situ..ramai sgt2 org

eita berkata...

wah main kuch kuch hota hai plok dalam ladang tea

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia..

hirup udara segar :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia..

hirup udara segar :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

nurul aini

knp x ckp duduk pahang kalau tak blh jumpa :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

deq la

:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kakazakie

tu la, kat penang klu tempat melancong kedai2 semua tutup lewat

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie

:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

amanda suria

tak ramai kak, orang kat situ cakap semua dah pakat balik. masa kami pi tu malam 31, orang balik sambut tahun baru kot :)
untung la jalan tak jem

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita..

he..he...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

CH bestnyerrrrr

Si Matatajam berkata...

Bestnya..tak Sabaq nak pi bulan 2 ni

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

wanieys

cuti CNY nanti pi la :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k.M

mesti tunggu cuti CNY kan :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...