Jumaat, 11 Januari 2013

Emergency Leave

Assalamualaikum


 
 
Kakak Demam 
 
hari ni aku cuti, tak pi keja, emergency leave, anak sulong aku demam (kakak)
kelmarin masa balik dari sekolah ok lagi
pastu malam sikit dah mula rasa panas badan dia (demam panas)
kalau kakak demam  aku & husband memang susah hati
memang teruk
tapi kali ni rasa ok sikit, tak batuk sangat..badan memang panas
macam air panas
bagi ubat jelum ok sikit
 
kakak demam adik pon kalut jugak nak makan ubat
 
 
 
*** Mimie Najib : cakap tak terus tu @ cakap pelat. contoh : mana = ana , nasi = acik, kasut = acut. 
 

 
 

11 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Moga kakak cepat sembuh yek....

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

semoga cepat sembuh...
rerajin makan ubat ye kakak :)

Mimie berkata...

alahai sian die demam

Si Matatajam berkata...

Semoga cepat sembuh kakak..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

TQ semua...doakan kakak :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

TQ semua...doakan kakak :)

Dianaa berkata...

alahai, kesiannya dia. moga cepat sembuh :)

Deq's Qienz berkata...

sian dia..skg dah sihat ke lum nih??

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

belum lagi...hari ni tak p sekolah lagi. adik sorang ja pi sekolah

Amanda Suria berkata...

salam maz, semoga anakanda cepat sembuh...confirm nak PMC? email akak kat suriaamanda@yahoo.com

Mimie Najib berkata...

sianya kakak..cepat2 sembuh ya.. :)

*oohh, gitu..first time dgr kak..hehe..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...