Rabu, 30 Januari 2013

Lee Garden Hotel Hat Yai

Assalamualaikum

pi Hat Yai hari tu , masa nak balik
manager aku  cadang pi makan buffet kat Lee Garden Hotel
masa tu tak tau lagi mahal ka murah
sebabnya Lee Garden Hotel tu Supermarket + Hotel
dengar pun mesti mahal kan

tapi salah sangkaan aku , tak mahal pun buffet kat Lee Garden Hotel ni
169++ THB = RM 16.90++ saja seorang
macam hidangan ada, lebih dari 20 jenis, pencuci mult , salad, ais krim semua ada 
sedap pulak, yang tak leh tahan tom yam dia
memang tak sama ngan kita punya kat malaysia ni



sup sayur
*tak brapa suka sebab pekat*


Tom Yam


Salad


buah-buahan, pelam (mangga) dia memang tak leh tahan
sedap....


abaikan pinggan yang kosong tu
hik...hik...


aku tak makan nasi, sebab aku tau kalau makan nasi
nanti tak leh nak makan yang lain..kenyang
banyak lagi hidangan, tapi lupa nak snap photo ... dok ingat makan ja
he..he... :)


13 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

awesome!

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Sedap² tengok semua makanan tu..^^

Mia Kassim berkata...

Klu stail bufet mesti mkn sikit2 supaya bleh test semua....hehe

::NureeN:: berkata...

pagi2 dh tgk makanan... lapo nihhh....
sori lama x singgah cini ;)

Anum berkata...

layaaaaaaaaan

Amanda Suria berkata...

nampak sedap dan yg pastinya murah...kan?

Nieyl berkata...

sedap2...:)tgk aje la yea....

Kesuma Angsana berkata...

lama x ke hatyai.. makanan2 die sedap2 & murah

lieyalatif berkata...

lieya pun setuju...rugi mkn nasi nanti takleh isi perut byk2 lagi hhehehh so baik ratah jek lauk kan.....

tomyam sane mesti power kan....

Nurul Aini berkata...

Sedapnya..hehe..setiap kalu blogwalking memang kena pastikan perut penuh kalau tak memang kebulur..hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wow sedapnyerrrrr

Mimi Azirah berkata...

sedapnye nyum nyum nyum

QasehnyaRania berkata...

Mangga dorang mmg sdap kn.sbb tu org depa suka pulut mangga

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...