Isnin, 14 Januari 2013

Mood : Ke Hat Yai

Assalamualaikum




Floating Market Hat Yai

tinggal berapa hari ja lagi nak sampai 19.01.2013
tapi mood aku dah ke Hat Yai
he..he...
(awai berangan)

sebenarnya ni trip company
tapi tak semua pi, cuma staff kat HQ ja (penang)
ada la dalam 20 orang
aku ni seronok-seronok tergedik-gedik
tak sabar nak pi dah
(ya la semua FREE, FREE, FREE)
sapa tak mau kan
dari makan, tempat tidur, transport, yang penting massage
semua free , kalut la nak pi

tapi , risau gak
sebabnya passport aku tak cari lagi
seingat aku hari tu letak kat umah mertua, masa tu tak pindah lagi
masa pindah aku rasa tak bawak (rasanya la...)
nanti balik nak kena cari
kalau tak melepas la aku, dok sronok-sronok nak pi
last-last tak leh pi pulak


11 ulasan:

Haryati Faizal berkata...

beshnye jalan2... FREE pulak tu...

Amanda Suria berkata...

hey...cari cpt..kang ada yang nangis plak x leh pi...

miz ruha berkata...

bestnya dapat gi jejalan... :)

eita berkata...

best nye nak gi jalan..

Mimie berkata...

haaa...bek cri cpt kalo tak melepas nti

Mimie Najib berkata...

tu dia kak..awal tahun dah pergi bercuti..hehehe

QasehnyaRania berkata...

haa..jangan buat pasai.blk p cari dulu sat lagi naya ja..

dok sronok2 nak p, buatnya pasport tak jumpa..huhuhu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

haryati..

best sangat2, tak sabar nak pi dah ni :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

k.amanda

tu la, mesti jumpa pya

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

miz ruha, eita, mimie

besssttt.... :)
tapi tak pi g pon

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mimie najib

dah company support kan, mesti kena pi :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...