Rabu, 23 Januari 2013

Bye..Bye...Hat Yai

Assalamualaikum

he..he....sudah pulang daku dari Hat Yai, tapi msih lagi terasa keletihan
(padan la muka gedik sangat nak berjalan) kan...
mana tak letih, hari sabtu pagi bertolak 
sampai ja terus panjangkan kaki pi shopping-shopping 
pastu ahad tu pukul 1.00pm ++ dah balik 
mai penang 

kali tak jalan  mana-mana hanya area pekan Hat Yai ja 
tak macam pi Annul Dinner hari tu 
pernah buat entry  KAT SINI , SINI & SINI
masa Annual Dinner hari tu puas jalan sebab 4 hari 3 malam
ni 2 hari 1 malam x sempat nak rest
posing pon tak banyak , shopping ja lebih

: ( ...  : (  ...  : (  ...

masa ni nak tinggalkan Hat Yai dah sempat lagi posing :)

8 ulasan:

Anum berkata...

bestnya cuti2

Amanda Suria berkata...

x sabar tunggu update citer penuh ni...

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya! jalan2 sampai ke hat yai tu :)

Haryati Faizal berkata...

tak penah sampai kat sana lg...

Mia Kassim berkata...

Cuti2 yg best.......

Mimie Najib berkata...

cntiknya bilik kak..kalau honeymoon pun best kan..hehehe

Mimi Azirah berkata...

bestnye gi hat yai

QasehnyaRania berkata...

susah saya nk ke luar negara ni..huhu

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...