Sabtu, 5 Januari 2013

Mati Akal

Assalamualaikum

sebenarnya darisemalam lagi aku dah mati akal
sebabnya aku taip entry penat-penat tup tup
tak boleh upload gambar
aku tak tau pasai apa, lagipun aku bukannya pandai sangat
 
sebab tu la entry aku 2 hari ni ualng tayang photo
yang dah pernah tayang sebelum ni
ada sapa-sapa boleh tolong aku
adoi....
 
 
 


14 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ramai dah kena Liza. Kena guna HTML style lama punya upload gambar. Cubalah mana tahu dapat membantu.

kopi pasta berkata...

mungkin picasaweb tu dh sampai limit kot...

Farah Waheda Wahid berkata...

terkena juga semalam... ^_^ sebab kat office pakai IE InPrivate Browsing... tapi biler pakai Chrome...it's back to normal...

mia izzati berkata...

alamak tak penah lagi kena camtuu... dah okey ke?

ejulz berkata...

xpenah kene.. xtau sgt main html ni.. sorry xleh membantu.. btw.. 1st time singgah sini.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kakzakie..

dah try style HTML tak leh gak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kopi pasta

kalau dah limit nak wat macam mana?

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

farah

ni kat office tak leh, kat rumah pon tak leh

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia izzati

tak ok lagi, tak tau nak wat cam na
alamat lepas malas dah la nak berblog

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ejuls

x pa..
tq sudi singgah sini (",)

Si Matatajam berkata...

Akak x pernah jadi lagi..xtau la plak

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

K.m

tu la nak kata byk gmbar, sya bru ja activ berblog tahun ni, takkan dah sampai limit kan

Mimie berkata...

xxpernah jd mcm nih

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xtau la caner xpenah jd lg ni

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...