Jumaat, 4 Januari 2013

Mencari Domain Jugak

Assalamualaikum

tadi terbaca entry adik AINI ZAKARIA
mencari domain yang sesuai
sebenarnya aku pon mencari jugak
Domain yang sesuai untuk blog aku
sebab aku tak tau sanagt pasai Domain ni
jadi nak mintak tolong dengan hampa
sapa-sapa yang tau (",)

sebelum ni ada la terbaca sikit-sikit
pasai domain ni
tapi banyak sangat, tak pasti
yang mana sesuai & bagus

boleh tolong dak ??
he..he...





10 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

sy x brp taw psl domain ni..tp tk salahnya kena charge kut..

Farah Waheda Wahid berkata...

wah... sis nak berdomain... ada orang guna .my ada orang guna .com.my ada orang guna .com...^_^

Mia Kassim berkata...

tak berapa pasti tentang domain ni....sya pun sebenarnya nak guna juga tapi tak pasti mana yg ok...

::NureeN:: berkata...

nk bg cadangan pon hamba x gheti sgt bab2 nih hehehhe

Nurul Aini berkata...

akak nak ke? hehe..saya dah cuba cari2, ramai blogger2 kata, yang terbaik net.kl..sebab akak tak perlu susah2 set up kan/pasang sendiri..bayar je rm3 untuk setup, dah dapat siap domain terpasang..kalau untuk .com dalam 35 setahun..renew pun harga sama tak berubah.

Haryati Faizal berkata...

tak berapa nak expert la bab ni...hihi...

Mimie berkata...

setuju dgn adik nurul aini tp ikut pd dri sndri la nk mane 1 kan

Kakzakie berkata...

Kakak masih selesa guna yg free lagi. Sebab berblog pun sekadar suka-suka..

kinara kinatara berkata...

kina pom tak taw kak...x pakai domaian pom..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xpandai la bab2 domain ni kak

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...