Selasa, 9 April 2013

Selsema & Sakit Kerongkong

Assalamualaikum..

he..he... kelmarin kau MC
selsema & sakit kerongkong datang menyerang
sakit kerongkong tu yang tak tahan
menyiksakan...
 
lepas pergi klinik ambil ubat & MC
dalam kul 11 pagi macam tu
terus balik rumah
kebetulan husband pun tak keja,
anak-anak pun tak ke sekolah
ibu sakit sekali ngan anak tak ke sekolah
 
husband ajak keluar jenjalan
aku ni biasa la , sebut jenjalan ja
kalau sakit terus baik
serius...tak makan ubat pun terus baik
he..he..
 
husband ajak pergi jenjalan lumut & teluk batik
gila kan...dalam masa tak sampai 1 hari ja
kekadang kami ni memang gila2 sikit
 
bertolak pukul 12.30 tengah hari
sampai lumut pukul 3.30 petang
ronda lumut sat ja, pastu terus pi Teluk Batik
aku sebenarnya tak pernah smpai pun Teluk Batik
he..he... best gak
pantai dia bersih ja
 
k lah.. nanti aku kongsi photo
 
 


21 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

take care

Sue-Rya Qistina berkata...

get well soon. mmg musim skang ni. seminggu lps saya mc sbb demam. tau je la kalau ngah preggy kan, lg la melarat n perlukan rehat. ni anak no.2 pulak demam. huhuhu

Farah Waheda Wahid berkata...

take care and get well soon kakak...

Zura@Iwan berkata...

get well soon..

wahhh mc terus gi jenjalan noh..terus baik sakit tu yer..hikss

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Take care & get well soon..

Bin Muhammad berkata...

Cubalah makan aiskrim vanilla, ianya berkesan utk sakit tekak. Minum air masak selalu...

lieyalatif berkata...

Aduh mmg x selesa kalo kene tu...nak makan pun xde mood kan...get well soon ye...kene pantang ais sekejap laa nampakye nih....

Mia Kassim berkata...

Semoga cepat sembuh yek.....

Haryati Faizal berkata...

ubat nak sembuh senang je ye...ajak jalan2 terus baik hihihi

el berkata...

mcm tulah lau kebetulan dpt mc
hb lak cuti
anak2 x sekolah
laju je g jalan2
hahahahahaha
lau dpt mcm ni sllu mmg heaven

hope cepat2lah baik..el pun batuk gak ni dah 3mggu x baik huhu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

awk pn kna jga ksihatan, jga bby k :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tks..:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

biasa la :) .. klu dh kaki tu suka jenjalan

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tks..:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Nice idea, tks :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

he..he.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tks .. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tu la .. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

he..he..
bhaya tu dh 3 mggu, kna g jmpa doc

Si Matatajam berkata...

Take a Good care dear ^_^ Akak x pernah smp teluk batik lagi..

Mimie Najib berkata...

amboi kak..laju langkah ye dalam MC2 tu..hehehe

*lama dah tak pergi teluk batik..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...