Isnin, 8 April 2013

Learning Computer

Assalamualaikum

Hari tu kakak periksa dapat dapat no. 1
kakak request nak set barbie yang boleh tukar-tukar baju tu 
tapi, bila dah sampai kedai nak beli 
dia ubah fikiran pulak, nak Learning Computer 
ok jugak kan dia boleh belajar 

dalam tu ada 78 aktiviti semuanya 
aku pun belek tak habis lagi 
78 aktiviti tu diantaranya : 




banyakkan... :)


kakak nak warna pink 


cam ni la rupa dia
siap ada mouse lagi he...he...


kakak dok tengah menerai :) 


adik minta juga .. tapi, aku tak beli kat dia 
(beli barbie sekor ni ja)
sebab dia x pandai jaga lagi
setakat ni pencil warna, alat tulis, buku yang aku beli 
semua hilang tak tau dia pi letak mana 


tu nak mengorat kakak punya
tapi, aku memang suruh kongsi pun


ok...Peace...Bye..Bye..
:)



6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam isnin
apa khabar hari ini
singgah pagi :)

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Wahhhhh,...pink tue.

Mia Kassim berkata...

Wahhh...pasni boleh lah berblog cam mamanya.....hehehe

Kesuma Angsana berkata...

wah bagus ni !

Haryati Faizal berkata...

tahniah ye...

Mimie Najib berkata...

kak, gmbaq akhir tu yang mahai tu..hehehe hot mommy.. ^_^

*cute la laptop dia..hihihihi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...