Jumaat, 26 April 2013

Edit Blog by Aini Zakaria

Assalamualaikum...

ada sesetengah dari hampa mungkin dah terperasan blog aku berwajah baru he..he...
cantik..aku suka..terima kasih Adik Aini, sudi edit blog Akak :)

sapa yang tak kenal lagi, boleh la berkenalan ngan dia : http://www.ainizakaria.my/
mana nak tau kot2 dapat edit blog free he..he... (lawak je Aini, jangan marah)

tak silap aku bulan december 2012 hari tu aku ada join segmen adik Aini ni
"Segmen Sapa Nak Edit Blog Percuma"
disebabkan aku ni tak berapa nak reti edit blog, aku pon try nasib..
tengok-tengok aku dapat..he..he... seronok la :)

aku cuma bagiatu ja kat adik Aini aku nak warna yang lembut-lembut, simple..pastu bagi dia slogan aku untuk dia letak kat blog, tu ja.


Cantikkan ... :)

14 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam jumaat yang indah

Bin Muhammad berkata...

Salam,
Penampilan yang kemas dan simple, menarik!...Kalau boleh besarkan sikit font..boleh baca tapi kecik mata membacanya hehe... Sekadar pandangan saje, terpulanglah.

Kakzakie berkata...

Cantik Maz. Kalau iklan biarlah dibawah header Maz laagi mantop. Biar kita lihat header yg cantik ini dulu baru iklan..

Sue-Rya Qistina berkata...

cantik sgt.
bertambah berseri blog awk. hehehe

izan mama mia berkata...

kemas laa...pandai ddia edit

Mimi Azirah berkata...

blog yg bru nih nmpk comel jer

Mia Kassim berkata...

Memang cantik dan nampak kemas....

Haryati Faizal berkata...

mang cantik...suke tgk...

are_lin@yu berkata...

wahh semakin menawan la ;-)

eita berkata...

ingat salah masuk tadi...

Si Matatajam berkata...

Cantiknya wajah baru blog ni

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

cantiklah kak =) bes jek bile nk bace entry

QasehnyaRania berkata...

cantik..

ooo..dik aini tolong editkan ye

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Cantik dan kemas dah...paling penting tak berat yeeeee....hihi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...