Rabu, 27 Februari 2013

Yeaay... Dah Jumpa Mask

Assalamualaikum

bestnya...dahjumpa mask
kalau tak, tak pakai la aku .. pastu kat
Annual Dinner nanti kena denda kalau tak pakai
he...he...
 
aku beli yang murah ja
sebab nak pakai sekali ja, lepas ni tak pakai dah
buat apa nak beli yang mahal kan
sebelum ni aku ada search gak kat internet
tapi, mahal gila
harga paling murah RM15, ada yang sampai RM50
pilih yang simple ja
jeng...jeng...jeng....
 
 

 
 

 

 
senang tali punya, boleh ikat .. tak susah nak pegang2

 


22 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

okey :)

Sue-Rya Qistina berkata...

yeay!!! dah jumpa pun akhirnya. hehehe

Nurzakiah Hanum berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Kila Lala berkata...

wahhh meletops la akak malam tu nanti

Kesuma Angsana berkata...

ala2 zorro lah ni ye

Haryati Faizal berkata...

complete dah la tu....ermm bley melaram la pas ni...

nik ros berkata...

cantik dah guna. benda yg guna skali jea baik beli yg murah jea kan.kalau mahal membazir jea :)

eita berkata...

dah macam citer zorro ni

Ima Salsuzaima berkata...

Assalamualaikum.^_^
Betul tu sis.buat apa nak beli yang mahal-mahal.membazir.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

ok kan..simple ja :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

yes..
xyah pening2 nak cari dah :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tnet dk gedik2, lembap .. ter delete plak komen anum

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tak meletops la,,.. sebab ada ramai lagi

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

yup..I'm zorro
kh..kah..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mlaram tu x la sgt sb mlayu x ramai..chinese lagi la melaram dpa nti

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

btui tu..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tu ar..
tapi x pa, asalkan x kena denda :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

walaikumsalam..
:)

rohayu osman berkata...

mesti dah tak sabar nk g dinner tu nati kan.. hehehe..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

he..he..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

princess zorro kihkihkih

Nurul Aini berkata...

Wah..siap pakai mask lagi..hehe..mesti best ni.

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...