Khamis, 7 Februari 2013

Kat Mana Nak Cari Masquerade Mask

Assalamualaikum

pagi tadi aku dah buat entry pasal mask ni
tapi, masalahnya aku tak tau kat mana nak cari area Penang ni
yang aku tau mask brithday party tu
yang kertas tu..ala.. yang ada juai kat kedai kek
hik...hik...
yang 4 rm4++
tapi, tak kan nak pakai yang tu kan
kah..kah...

sapa-sapa tau area penang ni
kat mana ada kedai yang juai "Masquerade Mask" ni


5 ulasan:

Kila Lala berkata...

kedai2 jual baju costume ade yang cantik2 sikit kak. dekat sg. wang ade level bawah skali bawah escalator kedai die...
dekat times square pon ade tingkat 3 kot tak silap, kedai2 jual sorvenir yang pelik2 tu

Farah Waheda Wahid berkata...

sis... cheq x tau sangat penang... tapi kat shopping mall yang besaq2 biasa ada... apa tu queensbay mall...betul ke idak? cubalah pi survey sana...

Nurzakiah Hanum berkata...

penang anum pun x tau

Mimi Azirah berkata...

xtau pulak nk cri ktne

Che Rosliza Che Mat berkata...

kita pun tak tahu hihihi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...