Khamis, 28 Februari 2013

GA : sapa ada anak nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA

Assalamualaikum


pagi ni nak join satu contest


senang ja syarat dia, ada hadiah tau
nak join gak? klik link kat atas

nama anak sulong aku ada kena mengena dengan 1 perkataan di atas
iaitu : DAMIA

INTAN DAMIA MARISSA

sebelum bersalin dulu (tak salah aku masa mengandung)
aku ada tengok drama hantu, setiap hari khamis tv3
Kekasihku Seru
pelakon utama dia pegang watak sebagai Marissa
pastu aku cakap nak letak nama anak aku marissa

perut dah makin besar, aku fikir letak nama marissa saja x best sebab tak panjang he..he..
aku cari plak dalam buku nama bayi
berkenan nama damia ni , maksud pon bagus

then nama intan tu memang aku suka
masa aku berlajar & kerja dulu , ada kawan aku nama intan 
aku suka sangat nama intan 
sebab tu nama anak aku dua2 orang ada INTAN kat depan 
:)


24 ulasan:

DiilaNordin berkata...

gud luck.

mmg kena nama tu n sedap =)

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

Sue-Rya Qistina berkata...

good luck!
sedap nama anak awk
kalau baby dlm perut ni baby gurl, maybe nak letak nama dania or damia :D

Kesuma Angsana berkata...

gd luck uer

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck

Amanda Suria berkata...

THANKS JOIN..kita lihat sapa yang kena...ok?

Kakzakie berkata...

Satu pun tak ada yg kena dgn nama anak kakak
Selamat berjaya Maz..

Haryati Faizal berkata...

anak semua lelaki kikiki... tak bley join la

Nurul Aini berkata...

Semoga berjaya kak..sedap nama tu.. ^___^

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq .. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq .. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq..:)
nama damia or dania sedap kan

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq..:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kta tgk nti

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

tq.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

he..he.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

trima kasih :)

eita berkata...

gd luck

kay_are berkata...

kawin pun belum memang takde r anak name camtu.. ape pun gud luck ye!

rohayu osman berkata...

guud luck ya..

Pesta ulang tahun berkata...

nice post :D salam kenal yaaa

Zana Adieyza berkata...

gud luck dear...

Mimie Najib berkata...

goodluck kak.. :)
glamer nama ank akk..sedap pula tu.. :)

saya tag akk..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-mg.html

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...