Jumaat, 8 Februari 2013

Birthday Baby Azfar

Assalamualaikum

Happy Birthday Baby Azfar
Azfar ni sepupu kepada anak aku, anak kakak aku
merangkap anak buah aku hik...hik...

weekend lepas kakak aku buat makan-makan
tapi, tak buat kat umah dia buat kat umah mak aku
pandai kan dia...  :)

masa tu kakak baru ja jadi campak
kesian kakak x leh nak main sama-sama
kakak tidur ja
nak makan pon x boleh
minum air ja


 
 
 
pakat dok tiup baloon
 
 
 
 
 
 
besday boy, nangis sebab takut pakai topi tu :)
 
 
banyaknya hadiah besday baby azfar
(sorry yer atam x beli lagi)
 
 
balik kami ramai2 m.tok pening pala .. rumah bersepah
 
 
 
 
 
 
my Ayah & baby azfar

12 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Happy Birthday untuk baby Azfar....

Nurzakiah Hanum berkata...

meriah

Amanda Suria berkata...

comelnya dia...

Sue-Rya Qistina berkata...

happy birthday baby afzar. sama la ngan bambam saya tu, mase nak pakaikan topi mmg dia tamo

Kakzakie berkata...

Ramai baby tak suka ada benda atas kepala dia.

Happy birthday baby Azfar:)

eita berkata...

happy bday untuk azfar..

kek boboiboy lagi..

laaa..nape nagis plok tu

Nurul Aini berkata...

Comel sangat..selamat hari jadi adik comel..

Mimi Azirah berkata...

wah kek boboiboy

Haryati Faizal berkata...

bepi besday...kiutnya kek tu..

Mimie Najib berkata...

selamat hari lahir baby azfar.. :)

*comelnya kek dia.. :)

Kesuma Angsana berkata...

epy belated birtday ye baby!

Che Rosliza Che Mat berkata...

Happy Birthday untuk baby Azfar....kenapa nangis tue...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...