Khamis, 28 Februari 2013

Yang Mana Pilihan hati

Assalamualaikum

hari tu aku sibuk cari baju nak pakai dinner
hari sabtu ni
nak cari yang simple ja, sebab lepas ni boleh pakai lagi
he..he... dah jumpa
tapi, masalahnya aku terbeli 2 helai
:) dah beli berkenan yang lain pulak
kan dah membazir, tapi xpa nmpak gaya boleh pakai
dua-dua lepas ni
 
 
memula aku beli dress ni
dress ni patern labuh, ikat tali kat tengkok & meleret kat belakang
mesti kena pakai inner, kalau tak nampak habis la tut.... kan :)

 
atau pakai ngan mini jacket cam ni

 
lepas beli dress yang atas tu
terbekenan yang ni pulak..adoi...
dress labuh gak

 
dress ni kembang setaman kat bawah dia
& berat bila pakai, sebab kat bawah kan kembang
lebih kaindari atas

 
haruslah pakai ngan mini jacket & pakai belt
kat atas pinggang
bila aku pakai dress ni labuh merandam
pakai heel 4" pon still labuh
kalau jalan kena angkat la sikit, kalau tak makan lantai la
he..he..
 
 
Pssstttt...aku berat nak pakai yang pink tu :)
mungkin pakai yang pink tu

 
 

 


13 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak bagi cadangan. Kalau tak nak nampak labuh ukur bahagian pinggang yg nak kenakan belt jahit curi bagi pendik sikit atau boleh juga potong bahagian bawah dia ikut ketinggian Maz.

Mia Kassim berkata...

woww...pink kaler tu mengancam.....

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik suka pink :)

Sue-Rya Qistina berkata...

yg pink tu lg terserlah, rasanye better pakai inner sebelah dalam. lg nampak kemas kot.

Kesuma Angsana berkata...

KA pilih pink , lebih menyerlah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pink pink pink hehehe

Hanida Moss berkata...

yang bunga2 dengan jacket tu pun cantik.. yg pink tu lagi cantik :D

Haryati Faizal berkata...

suke yg last sekali tu... nampak cam ok sket sbb klu dinner harusla pakai warna yg terang sket..

dayana yana berkata...

salam...
mana-manala..
semua cantik.

Nurul Aini berkata...

Cantik semuannya...hehe. saya suka warna oren tu.. yang atas sekali.

Mimie Najib berkata...

tak tahu nak komen apa,.sebab kak maz pakai apa pun cntik.. ^_^

my notes berkata...

assalamualaikum ... dress pink tu cantik ...

Lyaa Suriany berkata...

cantikkkk nya yg pink tu
kite suka

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...