Isnin, 18 Februari 2013

Dress For Annual Dinner

Assalamualaikum

la ni aku dok terfikir nak pakai apa
untuk Annual Dinner nanti
dah tak lama, lagi 2 minggu ja, aku ?
tak cari lagi baju apa nak dipakai nanti
tapi kepala otak nak pakai dress labuh , sesuai kot ngan tema
"Masquerade Mask"

mask dah dapat , aku beli yang murah ja & simple
mask yang tutup mata ja :)
dress kat bawah yang aku search ni cantik-cantik gak
tapi, dress ni haruslah dipakai dengan
inner or mini jacket :)
kalau tak , tak sesuai lah sebabnya aku bertudung



ok gak simple


ni pon ok....



yang ni ?
macam over pulak .. dah macam nak pi kawin :)

yang pastinya...bukan 3 dress ni aku nak pakai Annual Dinner nanti
ngehh...ngehh..

23 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sweet

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya ada annual dinner yg grand mcm ni. ada tema bagai. pakai vogue2 tau :)

Kakzakie berkata...

Kalau kakak suka pakai maxi tapi yg sesuai utk yg bertudunglah...

Kesuma Angsana berkata...

ok gak tu then pakai something tuk cover belah atas tu hehehe

el berkata...

wahh pki dress sure cantek..
teringin gak el nk pki dress tp ngan badan cam pokok sawit jgn mimpi lah
tp lau ada makeover leh gak hahahaha

xsabar nak tgk baju n mask maz

Mia Kassim berkata...

Klu ramping dan slim mcm badan awak mesti cantik pakai dress labuh camtu.. :-)

rohayu osman berkata...

yang 1st tu cantik n simple je....

eita berkata...

kalau pakai baju kat atas ni memang vogue lah..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

hanum

mmg sweet :) dress2 tu

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sue-rya

kdg2 tu best, kdg x,.. sb susah fikir nk pakai apa.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kakzakie

:)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kesuma angsana

itu la, igt cm tu la..pkai inner or mini jacket tuk cover yg atas

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

el

jgn ckp cm tu, skrg ni dah byk dress saiz bsr. asal pandai gaya mmg cantik :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

mia..

x semestinya ramping tu cantik :)
tapi, alhamdulillah dipinjamkan badan yg macam ni walaupun dh anak 2 :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

rohayu

sy pn suka yg 1st tu :)
simple

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

eita

mmg vogue
tapi, kna lah pakai inner sb kita bertudung :)

Lyaa Suriany berkata...

Dress zawara pun cantik cantik kak.

Cik Puan Rara berkata...

sala, kenal.rara rasa baju 1st tu cantik

lieyalatif berkata...

wahhhhh...best2 nak pi dinner...mesti penin pale nak cari dress kan...make up cun2 tau...amik gambar n post kat blog...kite nak tgk!

are_lin@yu berkata...

wahh cntik2 semua..ayu aritu pn tma masquarade pkai yg jnis jubah tu ja..huuh

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

wah best ada Annual Dinner...baju yg 1st tu cantik..

Haryati Faizal berkata...

purple tu cantik....

QasehnyaRania berkata...

kalau yg last tu nanti comfirm dpt pakaian tercantik ;D

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...