Rabu, 6 Februari 2013

Sunyi ja Blog

Assalamualaikum..

dah berapa hari aku tak update Blog
nak masuk Blog pun tak da Mood
kakak Demam Campak dah beransur pulih
dah kering pun
tapi, masih lagi kena-jaga pemakanan dia
takut nanti gatai
semalam aku pulak selsema
makan ubat selsema 2 biji, hilang selsema
tapi bangun pagi
Adoooi.... aku paling benci
sakit kerongkong & sakit kat rongga hidung ni
nak makan & minum pun tak selesa


**kesian kakak nak makan apa pun tak boleh, tapi tak pa untuk kebaikan.

9 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Moga cepat sembuh....

Farah Waheda Wahid berkata...

moga kakak cepat sembuh and sis take care tau... makan ubat cepat2 sebelum melarat...

Kila Lala berkata...

moga cepat sembuh akak cantik...

kila follow sini :)

Dianaa berkata...

moga cepat sembuh ye ^^

Nurzakiah Hanum berkata...

moga cepat sembuh

Haryati Faizal berkata...

semoga cepat sembuh ye...

Kesuma Angsana berkata...

moga kakak cepat sembuh ye

Amanda Suria berkata...

amalkan makan PMC tu..sure x sakit2 badan, xde kena demam or selsema dgn kerap...akak dah ebrbulan2 x selsema, x batuk dan x demam..kita ikhtiar..allah yang tentukan...tp kalau nak kena pun makan pmc tu banyak2 pun kena juga kan...

Mimi Azirah berkata...

besela kdg2 mood nk berblog ke laut kan bila jadi sesuatu kat kite or fmly

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...