Khamis, 7 Februari 2013

Macam Mana Erk..

Assalamualaikum












v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





banyak pilihan mask
gaya macam ni -- tak sesuai   :)


ni.. ok sikit   :)


atau yang ni ja simple
(tapi lecehnya kena pegang)

12 ulasan:

Amanda Suria berkata...

yg simple tu ok...kena pegang xper sbb itu la style dia...mana tau menang best dress...

Mia Kassim berkata...

Biar yang simple tapi menarik....

Nurzakiah Hanum berkata...

simple but nice

Sue-Rya Qistina berkata...

tapi ade jugak kedai yg jual topeng yg x perlu pegang. cuma kebanyakan utk tema masqurade ni, mmg topengnya kena pegang cam dlm gambar tu. semoga ada rezeki ye!

:: Mrs.Eady :: berkata...

teringat iklan lisasurihani kat astro pakai topeng tu..

::NureeN:: berkata...

hitam ituew menawan...

Farah Waheda Wahid berkata...

best best...masquerade party...amik yang macam yang last tu sis...tapi yang x payah pegang punya...

el berkata...

semua cantek...kena pgg tu mmg style mcm tu kot..xsabaq nak tgk gambar mask sebenar hehehe

Haryati Faizal berkata...

erm ni mesti nak cari baju tuk function kan...

Kila Lala berkata...

akak yang cantik...pakai ape pon semua nampak cantik....

Mimi Azirah berkata...

yg simple tuh

Che Rosliza Che Mat berkata...

suka yg simple tapi cute...hihihi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...