Isnin, 18 November 2013

SURAT AKUAN BUJANG

Sapa pernah dengar surat akuan bujang..
Hehe..masa aku kawin 5 tahun lepas tak dak pulak pejabat agama minta surat akuan bujang. Minggu lepas staff tempat aku kerja minta buat surat akuan bujang. Maskudnya surat akuan yang orang tu still bujang. Masa depa minta suruh buat tu aku tercengang jugak, sebab tak pernah dengar.
Depa cakap kalau yang ada majikan suruh majikan buat surat, kalau tak dak majikan @ kerja sendiri suruh ketua kampong buat.

Aku pun tak tau nak Tanya sapa..jadi aku google la..memang betui pun la ni nak kawin kena ada surat akuan bujang ni ha..
Macam-macam kan la ni. Sapa yang tak tau tu, kat bawah ni ada contoh dia..



6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

great

Zuraidah Butang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Haryati Faizal berkata...

a'ah memang ada surat akuan ni masa nak nikah...

Mimi Azirah berkata...

samalah dulu mase nk kawen surat nih memg kne buat

Kesuma Angsana berkata...

ada yer surat ni .. x ingat dah !

Amanda Suria berkata...


macam ada je masa akak nikah dulu...dulu la...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...