Jumaat, 23 Ogos 2013

Chocolate Yogurt




Coklat yogurt from Australia...hehe.. :)
bukan aku yang pi australia, tapi ofismate aku
dia yang bagi coklat ni

Ramai ofismate aku yang pi australia (semua chinese)
and dah banyak kali aku dapat coklat ni (macam-macam jenis)
sedap coklat ni, aku suka
dalam dia ada badam & kacang hazel

Aku?.. ntah tak tau boleh sampai ka australia hehe...
mungkin dalam mimpi boleh sampai la kot :)

7 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

chocolate yogurt ni memang sedap kak... farah pun suka, kalau bosses turung sydney, bila balik mesti selambak chocolate dia bawak balik dari sana... ^_^

Sya Mimie berkata...

sedapnyaa..bestnya kalau dapat free selalu.. :)

Sue-Rya Qistina berkata...

mesti sedap rasanya kan..maklum la, dari obesea..hihi

QasehnyaRania berkata...

sedpnya
tak pa ada rezeki nanti sampai la

selamat hari raya dear

Haryati Faizal berkata...

In Shaa Allah satu ari nanti kalau ada rezeki....

mia izzati berkata...

mana tau ada rezeki ke autralia..emm leh jumpa koala bearr...eiii syoknyee

Cinta Misteri berkata...

ada lg?? mintak sikit

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...