Jumaat, 23 Ogos 2013

Letihnya...

Letihnya nak ulang alik
dari klinik ke hospital, hospital ke klinik
Macam ni la masalah kalau preggy berat badan tak naik
hrmm...

Nak kata tak makan, aku dah makan la ni
Masa awal preggy sampai 3bln ja aku tak lalu
La ni boleh la masuk sikit..

Vitamin pon dah beli vitamin tambahan
Nak bagi badan & darah stabil (sebab hb rendah)

21/08/2013 aku pi klinik ibu & anak, check up macam biasa
berat still 44kg, tapi tak kena marah :)
26/08/2013 ni kena pi jumpa pakar plak kat Hospital Seberang jaya
Aku pon tak tau depa nak buat apa
pi ja la, kalau tak pi nanti susah pulak kalau jadi apa2
Pastu awai bulan 9 & tengah bulan 9 kena pi lagi
huwaaa....tension betui... 

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam jumaat yang indah
singgah sini kejap..

::NureeN:: berkata...

tahniah...
nureen ketinggalan ni
take care yerr

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Anum..tq

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Tq..nureen

Qashmere berkata...

Siannya...Biasalah memang banyak tugas kalau sebagai seorang ibu ni

Aishah Jahirah berkata...

ringannya...heee moga semuanya oke,insyaAllah...jaga diri elok2..

Mia Kassim berkata...

Ni lah dugaan semasa mengandung kan...sabar ye

Sya Mimie berkata...

sabar ye kak..xmo mengeluh2..
moga2 bby tu nti bila lahir jadi anak yang baik.. :)

QasehnyaRania berkata...

tahniah :)

take care

Haryati Faizal berkata...

makan kena ikut time, mcm aritu yati terlebih berat pulak... kene control makan... mesti misi ada suggest apa yg patut diambil masa pregnant kan...

Sue-Rya Qistina berkata...

as salam dear..lama x singgah sini, ketinggalan zaman saya samapi tatau awk tgh preggy..huhu..tahniah ye..ade consume shaklee x for preggy? saya amik vitalea, hb trs naik

Cinta Misteri berkata...

preggy berat 44kg? hamboiiii slimnyeee...untunglah tk kena marah misi

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...