Isnin, 19 Ogos 2013

Berjalan Sakan

Assalamualaikum..
rakan blogger :)

Jumaat lepas sampai Ahad kami 4 beranak (termasuk 5 dlm perut) :)
sempat pi jalan-jalan makan angin..tapi tak jauh pun, dekat-dekat ja (tak larat nk pi jauh-jauh)
Masa cuti raya tak sempat nak pi jalan-jalan, cuma pi raya rumah saudara ja.

Memula tu tak rancang pon nak pi mana..kalau rancang takut tak jadi.
Lagi dua hari nak pi baru terfikir nak pi mana.
Erm...cuma pi Lost World Tambun, ronda-ronda Pekan ipoh.
Balik tu singgah Pekan kuala kangsar ja.

Lost world tambun & pekan kuala kangsar memang aku tak pernah sampai
ni baru pertama kali. kalau pekan ipoh tu pernah la..tu pon masa kecik-kecik dulu
tak membangun lagi masa tu.

Nanti aku kongsi Pic.. :)

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tunggu pic

Farah Waheda Wahid berkata...

kongsi pic tau, adik tunggu kak...

eita berkata...

best nyer jalan....

jangan lupa kongsi pic

Haryati Faizal berkata...

teringin gak nak pi situ satu ari nanti...hihi

Bin Muhammad berkata...

Lama xkena, pergi masa tahun pembukaan dulu...pasti byk perubahannya.

Aishah Jahirah berkata...

sonoknya jalan2....wah p kole kangsar sopping ke...

QasehnyaRania berkata...

pergi kuala ada beli labu sayong tak..hihi

itu lah buah tangan yg harus dibeli kalau singgah kuala kangsar, kg my hubby :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...