Khamis, 15 Ogos 2013

4 Bulan sudah

Assalamualaikum...

4 bulan sudah kandungan aku ni
masih terasa lagi loya-loya, makan tu still nak muntah
tapi tak la seteruk bulan ke2 & ke3

alhamdulillah..dah boleh makan, tapi kena sikit-sikit
kalau banyak sure keluar balik
makanan laut & ayam masih lagi meloya bagi tekak ni
berat still tak naik, masih lagi 44kg
pi klinik siap kena pot pet lagi

walaupon dah 4 bulan, perut masih lagi tak nampak
sampai ofismate aku cakap, aku macam tipu preggy he..he.. :)

pic ni ambik masa Raya Pertama

15 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cute :)

Farah Waheda Wahid berkata...

wah akak preggy juga, tahniah, pastinya due end of year or January kan? Farah dah 5 months dah... *_^ baru nak nampak baby bump sikit...

Qashmere berkata...

Selamat Hari Raya..

Cantik baju kuning tu. Tapi perut tu tak nampak sangat

Qashmere berkata...

Selamat Hari Raya..

Cantik baju kuning tu. Tapi perut tu tak nampak sangat

Mia Kassim berkata...

Perut masih tak nampak lagi....baby nak kasi mamanya bergaya di hari raya dulu...hehe

Mimi Azirah berkata...

aah memg tak nmpk perut la..

wantie berkata...

hahaha... tipu preggy. boleh pulak gitu yer.

mak ai 44 kg. kurusnye kamu.

Sya Mimie berkata...

berat akk 44kg? sama ngan saya la kak.. =)

bby kasi ibunya bergaya dulu.. =)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Farah : due akak 01 feb 2014 :)

**tapi nampak gaya x sampai due, sb yg 2org dlu pn x sampai due.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Anum : TQ :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Qashmere : :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Mia Kassim : tu la pasal blh bergaya dulu.

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

wantie : hehe..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Sya Mimie : kan..kasi bergaya dulu

Zura@Iwan berkata...

aha la..mmg tgk nmpk...
44kg ringan dr sy..
sy tk pregnant pon 53kg..hehe

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...